RAAMHOR NODIG? Voor elk raam is een oplossing!

Als dealer van Unilux leveren wij verschillende soorten horren voor een raam. Iedere Unilux raamhor is van recyclebaar aluminium en heeft UV bestendige kunststof onderdelen.

Een plisséhor voor het raam

In een plisséraamhor vouwt het gaas op. Een voordeel is dat het minder ruimte inneemt en zeer duurzaam is. Daarnaast is deze raamhor ideaal in het dagelijks gebruik, je schuift de raamhor open en hij blijft staan op de gewenste stand. Je schuift de hor daarna weer terug voor je raam. Het gaas zit opgespannen in een frame. De hor klik je gemakkelijk zonder te schroeven in je kozijn en is ideaal voor draaikiep-ramen.

Vaste hor voor raam of inklemhor

Het gaas in deze raamhor zit opgespannen in een frame. Deze hor klik je gemakkelijk zonder te schroeven in je kozijn en is ideaal voor draaikiep-ramen.

Een rolhor voor je raam

Hier rolt het gaas op in een cassette. Een voordeel is dat deze raamhor minder ruimte inneemt. De budgetvariant heet de Comfort en rolt mooi op in een aluminium cassette, de Super+ is hierbij de luxere variant en is ideaal voor ramen met veel windbelasting doordat het gaas in de geleiders zit op gesloten.

Geïnteresseerd geraakt of wil je meer weten over de mogelijkheden?

Stel je vraag via mk@gordijnprodukties.nl