SPecials

Het is onmogelijk alle artikelen, die door GordijnProdukties.nl gemaakt kunnen worden, op deze website te verwerken. Wanneer u speciale wensen heeft, zijn we van harte bereid een proefmodel te maken en/of een prijsopgave te verschaffen.

Links ziet u een impressie van de verschillende mogelijkheden voor het maken van kussens. Echter de mogelijkheden zijn onbeperkt wat GordijnProdukties.nl betreft. Heeft u een model of foto van een kussen, wat niet hier naast staat vermeld? Neem contact op met het atelier en men gaat voor u aan het werk.

Gordijnprodukties.nl heeft ook de vulling voor uw kussen variërend van polyether tot veren vullingen.

Rechts ziet u een kleine impressie van de verschillende mogelijkheden voor het maken van tafelkleden. Echter de mogelijkheden zijn ook hier onbeperkt wat Gordijnprodukties.nl betreft.

Heeft u een model of foto van een tafelkleed, wat niet hier naast staat vermeld? Neem contact op met het atelier en men gaat voor u aan het werk.

Draperie “Princesse” & Draperie “Antoinette”

Draperie “Princesse”

Model Princesse is een draperie waarmee bij uitstek een brede overspanning is te maken. De boogbreedte kan variëren van 120 tot ± 500 cm breed. De hoogte van de boog kan variëren van 30 tot 55 cm hoog. De stof wordt altijd dwars verwerkt en indien mogelijk schuin geknipt. De boog komt het mooist tot zijn recht wanneer een soepele stof wordt gebruikt.

Plaatsing is mogelijk op roede of klittenbandrails.

Draperie “Antoinette”

Model Antoinette is een draperie met een strakke bovenkant en ingerimpeld op de naden en de zijkanten. De rimpelstukken worden afgewerkt met een bandje. De boogbreedte kan variëren van 40 tot 120 cm breed. De hoogte van de boog kan variëren van 30 tot 45 cm hoog.

De stof wordt indien mogelijk schuin geknipt; er kan daardoor geen rekening gehouden worden met het patroon. Dit valt het meeste op bij streep- en ruitstoffen. De boog komt het mooist tot zijn recht wanneer een soepele stof wordt gebruikt.

Plaatsing is mogelijk op roede of klittenbandrails.

Draperie “Princesse”

Draperie “Antoinette”

Blog